Karp faszerowany po żydowsku słoik 300g

Tradycyjne wigilijne danie, pyszny karp z zwieńczony słodyczą rodzynek i migdałów, miękki i aromatyczny.

 

To jedno z fantastyczniejszych dań zamknięte w cudownej galarecie, do tego dobry chrzan i mamy pyszność na talerzu!

Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.

cena:

65,00
szt.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: karp, migdały, cebula, wino białe, jaja wiejskie, rodzynki, masło, cukier, sól, pieprz

 

Karp faszerowany po żydowsku Magdy Gessler

Faszerowany karp po żydowsku to tradycyjne danie wigilijne, które kusi połączeniem delikatnej ryby, słodyczy rodzynek oraz subtelnego aromatu migdałów. Miękki, soczysty i pełen smaku, stanowi wykwintną propozycję, idealną na świąteczny stół. Przygotowany zgodnie z wielowiekową recepturą, karp Magdy Gessler zachwyca zarówno miłośników klasycznych potraw, jak i tych, którzy pragną odkryć nieco bardziej wyrafinowane smaki.

Karp faszerowany po żydowsku to kwintesencja smaku i tradycji. Starannie wyselekcjonowane składniki i precyzyjne wykonanie sprawiają, że każda porcja zachwyca niepowtarzalnym aromatem i konsystencją. To propozycja na święta dla tych, którzy pragną wprowadzić na swój stół odrobinę kulinarnej sztuki w najlepszym wydaniu.

Nie czekaj z przygotowaniami – zamów karpia faszerowanego po żydowsku i ciesz się smakiem tradycji bez zbędnego wysiłku. Przygotowany z największą dbałością o detale, dostępny na zamówienie, ten wyjątkowy karp stanie się gwiazdą Twojego świątecznego stołu. Spróbuj i przekonaj się, dlaczego to danie od lat króluje wśród wigilijnych specjałów!

- POLECANE PRODUKTY -