Bigos złoty na winie, na bogato 900ml

cena:

87,00
szt.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: kapusta kiszona, boczek wieprzowy, udziec z sarny, udziec z dzika, kiełbasa jałowcowa, wino czerwone, liść laurowy, ziele angielskie, miód wielokwiatowy, jałowiec, borowiki suszone, pomidory, śliwki suszone, majeranek, pieczarki, cebula, czosnek, sól, pieprz

 

Złoty bigos na bogato Magdy Gessler

Dobry bigos to taki, w którym oprócz klasycznych dodatków można znaleźć składniki, które nie powstydziłoby się nawet królewskie danie. W końcu mamy tu do czynienia z lubianym, staropolskim daniem.

Smaczny i pożywny bigos złoty na winie Magdy Gessler to sanie dla prawdziwych smakoszy. Danie składa się dorodnej, rozpływającej się w ustach kapusty, wielu odmian przedniejszych mięs, a także szeregu przypraw, które nadają mu iście królewski smak. Bigos serwowany jest na winie, który podkreśla jego wyjątkowy charakter. Posiłek prezentuje się ciekawie, apetycznie i niepowtarzalnie. Jesteśmy przekonani, że to właśnie bigos złoty na winie Magdy Gessler stanie się wykwintnym, a zarazem obowiązkowym punktem w menu rodzinnych obiadów oraz hucznych uroczystości spędzanych w gronie najbliższych. Ucztę czas zacząć.

 

- POLECANE PRODUKTY -