Maślaki marynowane 350ml

Te leśne skarby to przysmak kuchni polskiej od lat.

 

Grzybki marynowane tradycyjnie.

 

cena:

25,00
szt.

Wyselekcjonowane grzybki z polskich lasów - najwyższej jakości.

Mają swój niepowtarzalny maślany smak. Składnik najlepszego sosu tatarskiego.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: maślaki, woda, ocet, sól, cukier, gorczyca, ziele angielskie, liść laurowy

 

Maślaki marynowane w zalewie octowej

Maślak to popularny gatunek grzyba, powszechnie występujący w polskich lasach. Jest on chętnie zbierany przez grzybiarzy ze względu na swój delikatny smak. Ten rodzaj grzybów można przyrządzać na wiele sposobów, ale najlepiej smakują w formie marynowanej, a znajdziesz je w naszym delikatesach online.

Marynowane maślaki w zalewie octowej to smakowita przekąska i doskonały dodatek do rozmaitych dań. Są one przygotowywane ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości grzybów i przyrządzone według sprawdzonej, tradycyjnej receptury Magdy Gessler. To sekret ich wyjątkowego smaku.

 

- NASI KLIENCI KUPOWALI RÓWNIEŻ -

- POLECANE PRODUKTY -