Serwowany na pajdzie wiejskiego chleba smakuje obłędnie!
Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Produkt oparty na tradycyjnej domowej recepturze. Niezmieniony przepis od 1990 roku.
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: słonia, cebula, czosnek, jabłko, natka pietruszki, sól, pieprz
Aktualna cena jest najniższą ceną przez ostatnie 30 dni.
Nic nie smakuje tak dobrze, jak kromka świeżego chleba posmarowana smalcem, serwowana w towarzystwie kiszonego ogórka. Doskonale o tym wiemy, dlatego dla wszystkich miłośników tej przekąski przygotowaliśmy staropolski smalec z chrupiącymi skwarkami. Ten prosty, przyrządzony według sprawdzonej, domowej receptury przysmak, idealnie nadaje się do smarowania pieczywa. Ma bogaty, mięsny smak i przyjemną dla podniebienia konsystencję. Domowy smalec od Magdy Gessler to tradycyjny specjał o wyjątkowych walorach smakowych i właściwościach odżywczych.
Oferowany w naszych delikatesach domowy smalec ze skwarkami to mięsny przysmak, który będzie świetnym urozmaiceniem codziennej diety. Nie tylko smakuje wybornie, ale jest także nieocenionym źródłem cennych składników odżywczych. Niewątpliwymi atutami naszego produktu jest jego smak, ale też wyjątkowo atrakcyjna cena.