Sos tatarski wyborny z grzybami słoik 200g

Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.

Termin ważności - 5 dni od daty wysyłki
Możliwość składania zamówień do 15 kwietnia. Dostarczamy na następny dzień roboczy.
Ostatnie paczki DHL wysyłamy 17 kwietnia.
Prosimy wziąć pod uwagę termin ważności poszczególnych produktów przy składaniu zamówienia. 
 

cena:

39,00
szt.
Produkt niedostępny

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: pieczarki marynowane, ogórki konserwowe, kapary, opieńki marynowane, podgrzybki marynowane, jaja wiejskie, majonez, koper, chrzan, sól, pieprz

 

Sos tatarski z grzybami Magdy Gessler

Sos tatarski z grzybami to tradycyjne danie kuchni polskiej, zatem także obowiązkowy element asortymentu U Fukiera. Choć to szeroko znany dodatek, zwłaszcza do dań na święta, to różnorodność przepisów jest bardzo szeroka. Sos tatarski Magdy Gessler oznacza wykwintność! Obowiązkowe w tej potrawie są: majonez, warzywa marynowane w occie i zioła. Nasz wyrób wzbogaciliśmy aż trzema gatunkami grzybów marynowanych: pieczarkami, opieńkami i podgrzybkami. Najlepsze wiejskie jaja czynią sos przepysznie sycącym. Zrównoważone dodatki kaparów i chrzanu wprowadzają smakowe nuty kwaśne, ostre i piekące. Całość okraszona jest koperkiem dla lekko ziołowego aromatu.

Nasz sos tatarski z grzybami wzbogaci smaki potraw, nie tylko na święta. Podaj go obok wędlin, śledzi albo potraw jajecznych i rozkoszuj się tymi wszystkimi grzybowymi smaczkami!

- POLECANE PRODUKTY -