dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: sok tłoczony z jabłek, sok tłoczony z pomarańczy, mięta
Aktualna cena jest najniższą ceną przez ostatnie 30 dni.
Połączenie soczystych polskich jabłek, aromatycznej sycylijskiej pomarańczy i świeżej mięty tworzy wyjątkowo harmonijną kompozycję smakową. Sok tłoczony jabłko i mięta zachwyca naturalną słodyczą owoców i subtelnym, orzeźwiającym finiszem, idealnym na każdą porę dnia. Dzięki starannie dobranym składnikom i tradycyjnemu procesowi tłoczenia napój zachowuje maksimum witamin i wartości odżywczych. Jabłko, pomarańcza i mięta to smak, który doskonale komponuje się zarówno z lekkimi śniadaniami, jak i eleganckimi kolacjami.
Sok jabłkowo-pomarańczowy inspirowany recepturami, których autorką jest Magda Gessler, dostępny jest online. To produkt dla miłośników wysokiej jakości naturalnych soków bez zbędnych dodatków. Odkryj prawdziwy smak owoców zamknięty w butelce!