Klasyczne danie dawnej Warszawy. Plastry delikatnego, kruchego schabu z musem chrzanowym w genialnej galarecie.
Jest przepyszny! To danie królowało w restauracjach w przedwojennej Warszawie. Jego smak jest niezapomniany...
MAGDA GESSLER RADZI:
Przechowuj w chłodni i podaj na stół zaraz po wyjęciu z lodówki. Udekoruj zieleniną i czerwonym pieprzem.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
Wymagany odbiór osobisty
lub dowóz na terenie Warszawy
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: schab wieprzowy, jaja wiejskie, chrzan, majonez, majeranek, sól, pieprz
Dzięki tarczy antyinflacyjnej podatek VAT na produkty spożywcze wynosi 0%