Klasyczne danie dawnej Warszawy. Plastry delikatnego, kruchego schabu z musem chrzanowym w genialnej galarecie.
Jest przepyszny! To danie królowało w restauracjach w przedwojennej Warszawie. Jego smak jest niezapomniany...
Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.
Termin ważności - 5 dni od daty wysyłki
Możliwość składania zamówień do 15 kwietnia. Dostarczamy na następny dzień roboczy.
Ostatnie paczki DHL wysyłamy 17 kwietnia.
Prosimy wziąć pod uwagę termin ważności poszczególnych produktów przy składaniu zamówienia.
MAGDA GESSLER RADZI:
Przechowuj w chłodni i podaj na stół zaraz po wyjęciu z lodówki. Udekoruj zieleniną i czerwonym pieprzem.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
Wymagany odbiór osobisty
lub dowóz na terenie Warszawy
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: schab wieprzowy, jaja wiejskie, chrzan, majonez, majeranek, sól, pieprz