Schab po warszawsku w galarecie 1 porcja ( 6 plastrów )

Klasyczne danie dawnej Warszawy. Plastry delikatnego, kruchego schabu z musem chrzanowym w genialnej galarecie.

 

Jest przepyszny! To danie królowało w restauracjach w przedwojennej Warszawie. Jego smak jest niezapomniany...

 

MAGDA GESSLER RADZI:

Przechowuj w chłodni i podaj na stół zaraz po wyjęciu z lodówki. Udekoruj zieleniną i czerwonym pieprzem.

dostępność:

duża

Termin wysyłki:

3 dni

Wymagany odbiór osobisty
lub dowóz na terenie Warszawy

cena:

41,00
szt.
Produkt niedostępny

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: schab wieprzowy, jaja wiejskie, chrzan, majonez, majeranek, sól, pieprz

 

 

- POLECANE PRODUKTY -