Niech króluje gęsina!
100 G produktu przygotowano z 120 G mięsa.
Aromatyczna, krucha, pachnąca prawdziwym dymem wędzarniczym pierś z gęsi doskole uzupełnia smaki jesieni.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
2 listopada 2022, środa
Przesyłki realizowane poniedziałek-czwartek.
Więcej o wysyłce produktów
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: pierś z gęsi, sól, liść laurowy, ziele angielskie, jałowiec, pieprz, majeranek, lubczyk, czosnek, cukier
MAGDA GESSLER RADZI:
- półgęsek należy przechowywać w lodówce,
- termin przydatności jest umieszczony na opakowaniu,
- po otwarciu należy spożyć maksymalnie do 24h,
- idealnie smakuje jako cieniusieńkie plastry w formie carpaccio lub jako dodatek do jesiennej sałaty.
Dzięki tarczy antyinflacyjnej podatek VAT na produkty spożywcze wynosi 0%