Półgęsek naturalnie wędzony 180g

Niech króluje gęsina!

100 G produktu przygotowano z 120 G mięsa.

Aromatyczna, krucha, pachnąca prawdziwym dymem wędzarniczym pierś z gęsi doskole uzupełnia smaki jesieni.

dostępność:

duża

cena:

65,00
szt.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.


SKŁADNIKI: pierś z gęsi, sól, liść laurowy, ziele angielskie, jałowiec, pieprz, majeranek, lubczyk, czosnek, cukier

MAGDA GESSLER RADZI:
- półgęsek należy przechowywać w lodówce,
- termin przydatności jest umieszczony na opakowaniu,
- po otwarciu należy spożyć maksymalnie do 24h,
- idealnie smakuje jako cieniusieńkie plastry w formie carpaccio lub jako dodatek do jesiennej sałaty. 

 

Dzięki tarczy antyinflacyjnej podatek VAT na produkty spożywcze wynosi 0%