Domowy i kremowy pasztet. Puszysty i delikatny jak biszkopt.
Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: karkówka z dzika, udziec z sarny, boczek wieprzowy, wątroba cielęca, słonina wieprzowa wędzona z naszej wędzarni, suszone borowiki, jaja, jałowiec, bułka pszenna, czosnek, sól, pieprz, gałka muszkatołowa
Puszysty, przygotowany według sprawdzonej staropolskiej receptury pasztet z dziczyzny i grzybów to przysmak, który zachwyca wybornym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Do jego przygotowania wykorzystujemy wyłącznie najwyższej jakości mięsne składniki i specjalnie wyselekcjonowane przyprawy. To wszystko sprawia, że pasztet od Magdy Gessler to produkt o wyjątkowych walorach smakowych, ale przede wszystkim bogaty w niezwykle wartościowe składniki odżywcze.
Przepyszny pasztet z dziczyzny i grzybów, jaki oferuje nasz sklep, ma delikatną, kremową konsystencję. Jest zapiekany w foremkach, dzięki czemu przez długi czas zachowuje świeżość i niepowtarzalne walory smakowe. To tradycyjna potrawa kuchni polskiej, która nie tylko będzie przysmakiem na świątecznym stole, ale też doskonałym urozmaiceniem codziennej diety.