Mazurek kajmakowy z prażonymi orzechami

Mazurek kajmakowy. Tradycyjny mazurek wielkanocny. Kruchy, maślany spód i aksamitny, kajmakowy krem. To znany i lubiany smak.
Pięknie udekorowany stroi świąteczny stół.

 

Mazurek waży min. 350 g
Długośc 20 cm
Szerokość 14 cm

dostępność:

duża

Termin wysyłki:

3 dni

Wymagany odbiór osobisty
lub dowóz na terenie Warszawy

cena:

63,00
szt.
Produkt niedostępny

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, czekolada, cynamon, cukier, śmietana, wanilia, masło, wiejskie jaja, orzechy włoskie, migdały, sól

- POLECANE PRODUKTY -