Kremowy smak łączy się z orzechową nutą kozieradki.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Wyprodukowany z całkowicie naturalnego, wiejskiego, koziego mleka.
Leżakuje w bukowych deskach do 2 miesięcy. Nabiera wyjątkowego smaku i aromatu wraz z czasem dojrzewania.
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: mleko kozie niepasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka, kozieradka
Lubicie klasyczne, wyraziste w smaku sery naturalne? Jeśli tak, to mamy dla Was wyjątkową propozycję: ser kozi dojrzewający z kozieradką, który z pewnością przypadnie do gustu każdemu, kto choć raz go spróbuje.
Ser kozi z kozieradką to smaczna i pożywna przekąska, która łączy w sobie klasyczny, cierpki i ostry smak oraz ziołowy aromat kozieradki, znanej ze swoich pobudzających właściwości. Jesteśmy przekonani, że posiłek oparty na tym właśnie przysmaku zapewni Wam energię na cały dzień. Nasz sklep z serami stawia na produkty, które dzięki długiemu procesowi dojrzewania zyskują niebagatelny i wyjątkowy smak. Podobnie jest w przypadku tej przekąski, którą swym nazwiskiem sygnuje nie kto inny, jak sama Magda Gessler.
Zachęcamy do wypróbowania tego oryginalnego połączenia dwóch naturalnych smaków i aromatów. Do zobaczenia przy stole!