dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: karkówka wieprzowa, majeranek, czosnek, sól, pieprz
Domowa karkówka czosnkiem aromatyzowana, pieczona w ziołach to wyśmienita propozycja dla miłośników mięsa o intensywnym smaku. To idealnie doprawione, soczyste mięso, które podczas pieczenia nasiąka aromatem świeżych ziół nadających mu niepowtarzalny charakter. Delikatne nuty majeranku i czosnku sprawiają, że każdy kęs rozpływa się w ustach i dostarcza wyjątkowych doznań kulinarnych.
Karkówka od Magdy Gessler doskonale sprawdzi się na rodzinny obiad i elegancką kolację w gronie znajomych. Porcja 0,5 kg wystarcza, aby przygotować posiłek dla kilku osób. Łatwość w przyrządzaniu sprawia, że jest to doskonały wybór nawet dla mniej doświadczonych kucharzy. Smakowity balans przypraw oraz wysoka jakość mięsa to gwarancja zadowolenia najbardziej wymagających smakoszy. Karkówka pieczona w ziołach smakuje najlepiej w połączeniu z pieczonymi ziemniakami i lekką sałatką z sezonowych warzyw.