Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: karkówka wieprzowa, cebula, czosnek, smalec wieprzowy, papryka słodka, papryka ostra, papryka pieczona, kminek, sól, pieprz
Nie ważne, co myślisz o kuchni węgierskiej. Jedyny w swoim rodzaju pikantny gulasz węgierski Magdy Gessler to danie, które zmieni Twój kulinarny światopogląd. Wyśmienita karkówka wieprzowa połączona z charakterystycznymi dla tego kraju dodatkami takimi jak papryka, kminek, sól i pieprz sprawią, że kuchnia naddunajska stanie się Twoją ulubioną.
Dlaczego warto wybrać pikantny gulasz węgierski Magdy Gessler? Jest to posiłek, który łączy w sobie wszystko, co najlepsze w tamtejszej kuchni. Można go podać w roli sycącego obiadu, smacznej przekąski, a także na uroczystą i niebanalną kolację. Pikantny smak dania rozgrzeje każdego, kto lubi mocno przyprawione posiłki.
Warto również dodać, że gulasz węgierski będzie prawdziwą, kulinarną ozdobą każdego stołu. Jego intensywna kolorystyka doskonale współgra z pobudzającym i intensywnym smakiem.