Gulasz węgierski z pieczoną papryką, pikantny 900ml

Cena przed obniżką VAT 60 pln

cena:

63,00
szt.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: karkówka wieprzowa, cebula, czosnek, smalec wieprzowy, papryka słodka, papryka ostra, papryka pieczona, kminek, sól, pieprz

 

Pikantny gulasz węgierski Magdy Gessler

Nie ważne, co myślisz o kuchni węgierskiej. Jedyny w swoim rodzaju pikantny gulasz węgierski Magdy Gessler to danie, które zmieni Twój kulinarny światopogląd. Wyśmienita karkówka wieprzowa połączona z charakterystycznymi dla tego kraju dodatkami takimi jak papryka, kminek, sól i pieprz sprawią, że kuchnia naddunajska stanie się Twoją ulubioną.

Dlaczego warto wybrać pikantny gulasz węgierski Magdy Gessler? Jest to posiłek, który łączy w sobie wszystko, co najlepsze w tamtejszej kuchni. Można go podać w roli sycącego obiadu, smacznej przekąski, a także na uroczystą i niebanalną kolację. Pikantny smak dania rozgrzeje każdego, kto lubi mocno przyprawione posiłki.

Warto również dodać, że gulasz węgierski będzie prawdziwą, kulinarną ozdobą każdego stołu. Jego intensywna kolorystyka doskonale współgra z pobudzającym i intensywnym smakiem.

 

- POLECANE PRODUKTY -