dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: udziec cielęcy, masło, sól, pieprz, śmietana wiejska, bulion wołowo-warzywny, borowiki, pieczarki, cebula, czosnek
Rozpływające się w ustach mięso cielęce w połączeniu z klasycznymi, bo staropolskimi borowikami i pieczarkami to mariaż, który pod względem kulinarnym jest prawdziwym arcydziełem.
Jedyny w swoim rodzaju gulasz cielęcy z leśnymi grzybami Magdy Gessler to danie, które na długo pozostanie w Państwa pamięci. Oprócz mięsa i grzybów można tu znaleźć jedyne w swoim rodzaju przyprawy wraz z wiejską śmietaną i bulionem wołowo-warzywnym, które razem tworzą przepyszne, gotowe danie obiadowe.
Gulasz cielęcy Magdy Gessler to przedwojenne, polskie danie, które oferują nasze delikatesy online. Życzymy smacznego!