Gulasz cielęcy z leśnymi grzybami 900ml

cena:

89,00
szt.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: udziec cielęcy, masło, sól, pieprz, śmietana wiejska, bulion wołowo-warzywny, borowiki, pieczarki, cebula, czosnek

 

Gulasz cielęcy z leśnymi grzybami Magdy Gessler

Rozpływające się w ustach mięso cielęce w połączeniu z klasycznymi, bo staropolskimi borowikami i pieczarkami to mariaż, który pod względem kulinarnym jest prawdziwym arcydziełem.

Jedyny w swoim rodzaju gulasz cielęcy z leśnymi grzybami Magdy Gessler to danie, które na długo pozostanie w Państwa pamięci. Oprócz mięsa i grzybów można tu znaleźć jedyne w swoim rodzaju przyprawy wraz z wiejską śmietaną i bulionem wołowo-warzywnym, które razem tworzą przepyszne, gotowe danie obiadowe.

Gulasz cielęcy Magdy Gessler to przedwojenne, polskie danie, które oferują nasze delikatesy online. Życzymy smacznego!

- POLECANE PRODUKTY -