Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: kapusta włoska, udziec cielęcy, ryż jaśminowy, koper, natka pietruszki, sól, pieprz, pomidory, sok z ogórków kiszonych, cukier, bulion wołowo-warzywny
Jedyne w swoim rodzaju gołąbki cielęce Magdy Gessler to danie na każdą okazję. Wyróżniają je ciekawy smak, delikatność mięsa, a także harmonijnie dobrane i wyszukane składniki podane w odpowiednich proporcjach.
Gołąbki to klasyczne, staropolskie danie, które dzięki Magdzie Gessler zostało odkryte na nowo. Połączenie smaku wykwintnej kapusty włoskiej, udźca cielęcego, a także ryżu, pietruszki, pomidorów i wielu innych dodatków sprawiło, że mamy tu do czynienia z daniem, które skupia w sobie wszystkie najpiękniejsze cechy dawnej, polskiej sztuki kulinarnej.
Smaczne i pożywne gołąbki cielęce Magdy Gessler to danie uniwersalne. Można je podać w roli klasycznego, świątecznego obiadu lub dania serwowanego w trakcie wykwintnego przyjęcia. Jesteśmy przekonani, że jego wyjątkowy smak przypadnie Państwu do gustu. Zapraszamy do stołu.