Tradycyjny barszcz biały na zakwasie. Z dodatkiem białej kiełbasy jest doskonały! Najwyższa jakość, wyjątkowy smak i sekretna receptura Magdy Gessler.
Najlepszy! Ten smak i zapach przypomina mi moje wielkanocne święta w moim rodzinnym domu. Koniecznie dodaj do niego moją białą kiełbasę!
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
SKŁADNIKI: szponder wołowy, goleń wołowa, ogony wołowe, kości cielęce, kura wiejska, kaczka, gicz cielęca, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, seler naciowy, ziele angielskie, liść laurowy, lubczyk, zakwas na barszcz biały, śmietana, chrzan, majeranek, sól, pieprz
W niektórych częściach Polski barszcz biały na zakwasie jest gwiazdą wielkanocnego stołu podczas śniadania. Barszcz biały Magdy Gessler to zupa, która smakuje wyśmienicie nie tylko wtedy, gdy zbliżają się od święta. Klasyczna receptura opiera się na wywarze na bazie włoszczyzny. Bogaty bukiet smakowy i aromat, jakim kusi barszcz biały na zakwasie Magdy Gessler, pochodzi z dodanego kawałka dobrej, swojskiej wędzonki i białej kiełbasy. Wśród cudownych składników barszczu, jaki oferują delikatesy, znajdują się suszone grzyby, chrzan i śmietana. Na talerzu można go zaserwować z dodatkiem białego naturalnego sera, jajek, plasterków kiełbasy lub czipsa z boczku. Wybór składników najwyższej jakości gwarantuje, że ta zupa zagości na dłużej w Waszych menu.