Barszcz biały wielkanocny na zakwasie 900ml

Tradycyjny barszcz biały na zakwasie. Z dodatkiem białej kiełbasy jest niezastąpiony na świątecznym stole. Najwyższa jakość, wyjatkowy smak i sekretna receptura Magdy Gessler. 

 

Najlepszy! Ten smak i zapach przypomina mi moje wielkanocne święta w moim rodzinnym domu. Koniecznie dodaj do niego moją białą kiełbasę!

cena:

68,00
szt.

Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.

Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.

SKŁADNIKI: szponder wołowy, goleń wołowa, ogony wołowe, kości cielęce, kura wiejska, kaczka, gicz cielęca, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, seler naciowy, ziele angielskie, liść laurowy, lubczyk, zakwas na barszcz biały, śmietana, chrzan, majeranek, sól, pieprz