To jest prawdziwy, wiejski baleron.Wędzony staropolskim, tradycyjnym sposobem.
Pachnie tak, jak dawniej pachniało!
Termin wysyłki zamówienia 3 dni.
W razie zmiany terminu, prosimy o kontakt.
dostępność:
duża
Termin wysyłki:
cena:
Specjał z Restauracji U Fukiera, jedynej historycznej restauracji w Warszawie, kontynuującej przedwojenne tradycje polskiej kuchni.
Przygotowany przez Szefa Kuchni Restauracji U Fukiera, pod moim czujnym okiem.
100 G produktu przygotowano z 120 G mięsa.
SKŁADNIKI: karkówka wieprzowa, sól, liść laurowy, ziele angielskie, jałowiec, pieprz, majeranek, lubczyk, czosnek, cukier
Nie ma to jak soczysty, rozpływający się w ustach baleron, przyrządzony w klasyczny, staropolski sposób. Smakosze, którzy chcą go skosztować, mogą odwiedzić nasz sklep z wędlinami. Zapraszamy do degustacji!
Dlaczego warto wypróbować nasz baleron wędzony wiejski? Jest to wędlina, którą przyrządzono ze starannie wyselekcjonowanej karkówki wieprzowej. To pożywne i aromatyczne mięso, którego niezwykły smak na długo pozostanie w Państwa pamięci. Jedyny w swoim rodzaju wędzony baleron od Magdy Gessler to kwintesencja wyrafinowanych smaków. Mięso wyróżnia się delikatnym aromatem pieprzu, jałowca, ziela angielskiego oraz majeranku i liścia laurowego. Wszystkie te smaki i zapachy łączą się ze sobą, tworząc wyjątkową i niepowtarzalną kombinację.
Proponowany przez nas baleron wędzony wiejski będzie idealną wędliną na śniadanie lub kolację. Można go również serwować w roli popularnej, zimnej płyty, jako część przekąsek podawanych w trakcie uroczystych spotkań i ważnych, rodzinnych wydarzeń odbywających się przy wspólnym stole.